Returns and Refunds

Wij begrijpen dat het soms kan voorkomen dat een product niet aan uw verwachtingen voldoet of dat u het verkeerde onderdeel heeft besteld. Daarom bieden wij een eenvoudig retourbeleid aan voor onze auto onderdelen webshop.

 

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet in dezelfde staat verkeren als toen u het ontving en in de originele verpakking worden geretourneerd. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren als ze beschadigd zijn of als de verpakking is geopend of beschadigd.

 

Slimparts hanteert een eenvoudig retourbeleid om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen, bieden wij u graag de mogelijkheid om het product te retourneren.

 

Om een retourzending aan te vragen, kunt u inloggen op uw profielpagina op onze website. Ga naar het besteloverzicht en selecteer het product dat u wilt retourneren. Geef een reden voor de retourzending en klik op "Verstuur aanvraag". Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en u instructies geven over hoe u het product kunt retourneren.

 

Houd er rekening mee dat het product binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd moet worden en dat het product in dezelfde staat verkeert als toen u het ontving. Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren als ze beschadigd zijn of als de verpakking is geopend of beschadigd.

 

Let op, de kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening.

 

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Houd er rekening mee dat het retourneren van speciaal bestelde producten of producten die speciaal voor u zijn gemaakt, niet mogelijk is.

 

Bij vragen over ons retourbeleid kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.